Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Premie-isolatie.be
Premie-isolatie.be

Premie van netbeheerder

Als je er voor kiest om je huis energiezuinig te maken dan is het mogelijk om een isolatiepremie te ontvangen voor je inspanningen. Voor alle soorten isolatie kun je in Vlaanderen, Brussels en Wallonië een premie ontvangen. Je netbeheerder geeft een premie als je van plan bent om isolatie te plaatsen. In 2018 waren de premies royaler in vergelijking met wat je dit jaar kan ontvangen.

De Vlaamse netbeheerder wordt door de overheid verplicht om bij afnemers energiebesparing te stimuleren. Dit doen ze onder meer door een aantal energiebesparende maatregelen financieel te ondersteunen. Je kunt een premie ontvangen voor het laten plaatsen van:

Naast premies voor isolatie kun je ook premies krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp of een zonneboiler. Lees verder op www.energiesparen.be.

Wat kost woningisolatie?

Vraag gratis offertes op bij isolatiespecialisten en vergelijk het aanbod om een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de jaarlijkse besparing op je energienota te krijgen.

 

Offertes voor isolatie ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten