Premie van netbeheerder

Als je er voor kiest om je huis energiezuinig te maken dan is het mogelijk om een isolatiepremie te ontvangen voor je inspanningen. Voor alle soorten isolatie kun je in Vlaanderen, Brussels en Wallonië een premie ontvangen. Je netbeheerder geeft een premie als je van plan bent om isolatie te plaatsen. In 2018 waren de premies royaler in vergelijking met wat je in 2019 kan ontvangen (voorbeeld: dakisolatie premie verlaagt van €6 euro per m2 in 2018 naar €4 euro per m2 in 2019).

De Vlaamse netbeheerder Fluvius wordt door de overheid verplicht om bij afnemers energiebesparing te stimuleren. Dit doen ze onder meer door een aantal energiebesparende maatregelen financieel te ondersteunen. Je kunt een premie via jouw netbeheerder Fluvius ontvangen voor het laten plaatsen van:

Naast premies voor isolatie kun je via Fluvius ook premies krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp of een zonneboiler. Lees verder op www.energiesparen.be.

Wat kost woningisolatie met/zonder premie?

Vraag gratis offertes op bij isolatiespecialisten en vergelijk het aanbod om een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de jaarlijkse besparing op je energienota te krijgen. Gratis en vrijblijvend!